2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Így élnek a derekuknál összenõtt sziámi ikrekForrás: hir24.hu
Utolsó módosítás: 2013-04-27 15:55:57
Dolgoznak, vezetnek, buliznak, éppúgy, mint a velük egykorú huszonévesek.

Két fejük, tüdejük, szívük és gyomruk van, de csak egy májuk, egy méhük és egy-egy pár kezük és lábuk. A minnesotai sziámi ikerpár Abby és Brittany Hensel ennek ellenére igyekszik olyan életet élni, mint bármelyik másik huszonéves a környezetükben.

Egyetemre jártak, megtanultak vezetni és rengeteg idõt töltenek a barátaikkal és persze ahogy az ilyenkorú lányok esetében lenni szokott, ruhákkal is. Hogy lehet mindezt megoldani úgy, hogy gyakorlatilag egy testben vannak? Nos, ahogy az a BBC riportjából kiderül, könnyen.


Forrás: Northfoto

Tökéletes közöttük az összhang, befejezik egymás mondatait, és megállapodtak abban is, hogy míg Abby a bal oldalukra figyel, addig Brit a jobb oldalra. Így megtanulhattak vezetni (megszerezték a jogsit), táncolni és még vagy egy rakat dolgot. Az egyetemet is elvégezték: két diplomát kaptak és hamarosan egy közeli általános iskolában dolgoznak majd matektanárnõként. Míg az egyikük magyaráz, a másikuk a gyerekek kérdéseire válaszol majd.

Persze sok a nehézség is: túl azon, hogy rendszeresen megbámulják õket, saját bevallásuk szerint borzasztó különbözõek is. Míg Brittany csendes, a mûvészetek és a lélek iránt érdeklõdik és ha teheti visszafogottan öltözik, testvére a tökéletes ellentettje: harsány, feltûnõ és nagyhangú. Baj persze nincs, a lányok minden alkalommal kompromisszummal döntik el, kinek az akarata érvényesüljön.

A lányok egyébként a közelmúltban nagy fába vágták a fejszéjüket: kitalálták, hogy videósorozatot készítenek az életükrõl. Arról, hogyan vásárolnak, szépítkeznek és a többi, hogy így mutassák meg az egész világnak: azért, mert össze vannak nõve, még teljesen átlagos életet élnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!