2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Bozsik program labdarúgóinak küzdelmeForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-04-27 16:01:42
Körösszegapáti  - Három korosztályban hét, kilenc és tizenegy éves, zömében fiuk alakította csapatok játszottak egymással. Komádi, Csökmõ, Körösszakál és a házigazda Körösszegapáti ifjú labdarúgói népes nézõközönség mellett, ragyogó idõben találkoztak.  

rendezõk gondoskodtak arról, hogy a különbözõ korosztályok megfelelõ méretû pályákon mérkõzhessenek. Ma már az is örömmel tapasztalható, hogy a gyerekek méreteihez mért felszerelések vannak, ahol a számok mellett a csapatok neve is szerepel, ami nagyon lényeges, hisz a küzdelem nemcsak a csapat, hanem a település hírnevéért is folyik. A labdarúgó torna alatt a gyermekeket felkészítõ testnevelõ tanárok figyelhetik a saját iskolájukban szereplõ, de a más településekrõl érkezõk játékát is. Így lehetõség van arra, hogy a tehetséges labdarúgókat megjegyezzék, hogy azokkal késõbb többet foglalkozhassanak.

Kedves színfoltja a találkozóknak, hogy a mérkõzések befejeztével bármilyen eredmény születik, a játékosok kezet fognak egymással. Miután befejezõdtek a mérkõzések, a csoportvezetõk értékelték a látottak alapján a mérkõzéseket játszó csoportok játékát. A rendezõ házigazdák pedig csokoládéval ajándékozták meg a Bozsik forduló szereplõit Körösszegapátiban.

Vmirjáncki József

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!