2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
A Mezei-Vill és a DEAC is hengereltForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-05-01 14:50:43
Hajdú-Bihar – Akár a rájátszás elsõ fordulójában, a hajdúságiak ismét nyertek a Szeged és a Veszprém ellen.

Az NB I-es bajnokság rájátszásának hatodik fordulójában megint találkozott egymással az MVFC és a Szeged, illetve a Veszprém és a DEAC. A felek már a play off elsõ körében is „randevúztak”, ahogy arról beszámoltunk, akkor az újfaluiak 10–3-ra, a debreceniek pedig 7–4-re tudtak gyõzedelmeskedni – amint azt sokan remélték, az újabb találkozók újabb sikereket hoztak.

Gólt sem kaptak

A csereként beállt válogatott futsalos, Trencsényi János hamar megszerezte a vezetõ gólt a szegediek ellen, az elõnyt a félidõ végéhez közeledve Gál István növelte, így 2–0-s vezetésnél vonulhattak pihenõre a házigazda újfaluiak. A folytatásban Trencsényi duplázott, illetve Rábl János is betalált, ami azt jelentette, simán, kapott gól nélkül, 4–0-ra hozták az alapszakaszt a negyedik helyen záró Szeged elleni összecsapásukat Turzó József tanítványai. Az MVFC pénteken 19.30-tól újból hazai pályán szerepel, akkor pótolja be ugyanis a hajdúsági egylet a második fordulóból elhalasztottColorspectrum Aramis elleni meccsét.

Elsöprõ siker

A cívisvárosiak ismét gólparádét rendeztek, Darányi Antal tanítványai összesen kilencszer vették be a veszprémiek kapuját, a gyõzelembõl Berecz Zsolt újfent oroszlánrészt vállalt, a futsalos ezúttal négyszer volt eredményes. Már az elsõ játékrészben záporoztak a lövések, ugyan a 13. percben még 2–2-t mutatott az eredményjelzõ, a szünetre azonban magabiztos elõnyre tett szert a vendég DEAC, 5–2-nél jött a szusszanó. A második etapban is folytatták a csapatok a gólgyártást, fõként a debreceniek brillíroztak, akik végül meg is nyerték a találkozót 9–4-re.

HBN


MVFC-Berettyóújfalu–UTC Futsal Team Szeged 4–0 (2–0)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok.

 

Vezette: Nagy Róbert.

MVFC: Pallai G. – Lovas N., Nagy I., Szabó P., Rábl J. Csere: Gál I., Siska G., Trencsényi J., Tihanyi Cs., Sánta J., Szécsi B., Kiss A.
Vezetõedzõ: Turzó József.

Szeged: Tombácz R. – Trucz Zs., Hegyesi Zs., Dürgõ P., Juhász I. Csere: Béry I., Csamangó T., Csonka G., Pöszmet T., Puskás Cs.
Vezetõedzõ: Brinszky Adrián.

Gól: Trencsényi J. (4., 24.), Gál I. (14.), Rábl J. (30.).

Sárga lap: Hegyesi Zs. (1.).


1. FC Veszprém–DEAC Futsal Club 4–9 (2–5)

Veszprém.

 

Vezette: Kovács Gábor.

Veszprém: Varga T. – Bényi K., Leitold T., Tatai J., Molnár I. Csere: Kasza V., Pálfi R., Tar T., Hazuga S., Farkas L., Vas F., Udvardi M.
Vezetõedzõ: Németh Gábor.

DEAC: Szalánczi Z. – Angyalos A., Fekete V., Nagy I., Berecz Zs. Csere: Mezei D., Ponczok T., Kovács I., Tar G., Milbik K.
Vezetõedzõ: Darányi Antal.

Gól: Molnár I. (8.), Pálfi R. (11.), Leitold T. (27.), Bényi K. (29.), illetve Nagy I. (5.), Berecz Zs. (13., 16., 19., 35.), Angyalos A. (17., 25.), Fekete V. (26., 30.).

Sárga lap: Farkas L. (9.), Tar T. (15.), Molnár I. (23.), Pálfi R. (36.).

Piros lap: Tatai J. (19.), illetve Ponczok T. (26.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!