2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Már biztos ezüstérmesként kaptak kiForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-05-08 10:16:40
Berettyóújfalu – A pénteki Aramis elleni siker után hétfõn alulmaradt a Mezei-Vill.

Ahogy arról beszámoltunk, négy napon belül kétszer is találkozott az MVFC-Berettyóújfalu és aColorspectrum Aramis. A pénteki összecsapás egy bepótolt mérkõzés volt, a rájátszás második fordulójából elhalasztott találkozójukat vívták meg a felek. Akkor hazai pályán 2–1-re tudott nyerni az MVFC. Gyõzelmének hála bebiztosította ezüstérmét Turzó József alakulata, amelynek így már szinte tét nélküli volt a „visszavágó”.

Hétfõn este Budaörsön mérték össze tudásukat a gárdák a play off hetedik körében. Sokáig kellett várni az elsõ gólra, Szabó Péter csak a 17. percben szerezte meg a vezetést a vendégeknek. Az Aramis még a szünet elõtt egyenlíteni tudott, így 1–1-es állásnál vonulhattak pihenõre a csapatok. A második játékrész elején Kiss Attila és Gál István is bevette a hazaiak kapuját, ami azt jelentette, hogy már 3–1-re vezetett az újfalui egylet. Ám ekkor jött Da Silva mesterhármasa, amivel eldõlt a mérkõzés, 4–3-ra diadalmaskodott az Aramis.

Az alsó ágon a kiesés ellen menekülõ DEAC nem játszott a hetedik fordulóban.


Colorspectrum Aramis–MVFC-Berettyóújfalu 4–3 (1–1)

Budaörs. Vezette: Huszár Balázs.
Aramis: Sikur L. – Korozmán K., Dávid R., Frank P., Da Silva. Csere: Németh P., Sámson Z., Tóth Sz., Csopaki I., Ragadics K., Bognár B., Tyukász P. Edzõ: Tóth Szabolcs, Ledõ László.

 

MVFC: Tihanyi Cs., Lovas N., Trencsényi J., Szabó P., Rábl J. Csere: Gál I., Siska G., Nagy I., Szécsi B., Sánta J., Kiss A., Pallai G. Vezetõedzõ: Turzó József.

Gól: Németh P. (20.), Da Silva (32., 35., 39.), illetve Szabó P. (17.), Kiss A. (24.), Gál I. (25.).

Sárga lap: Kiss A. (24.), Rábl J. (30.), Nagy I. (32.), Lovas N. (39.), Pallai G. (39.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!