2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Elsöprõ újfalui siker, a DEAC tovább küzdForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-05-19 19:37:08
Sima, 8-1-es gyõzelmet aratott a Mezei-Vill a Haladás ellen.

Utolsó elõtti ütközetét is megnyerte az MVFC a rájátszásban. A Haladás érkezett Berettyóújfaluba a 9. fordulóban: az elsõ félidõ derekán gyors egymásutánban Gál István és Kiss Attila is betalált, 2-0-s Mezei-Vill elõnynél zárult a félidõ. A szünet után igazi gólparádé következett, noha a második húsz perc elején a Haladás szerzett gólt (elsõ, és egyetlen találata volt ez a vendégeknek), a folytatásban az újfaluiak felpörögtek, és hatszor voltak eredményesek – az MVFC így esélyt sem adva ellenfelének megsemmisítõ, 8-1-es gyõzelmet aratott.

Nyerni kell

A DEAC-nak már csak két mérkõzés áll a rendelkezésére, hogy kiharcolja a bennmaradást az elsõ osztályban. Legközelebb kedden 19.30-tól, az Üllõ FC Csõ-Montage otthonában nyílik lehetõsége a debrecenieknek létfontosságú pontok begyûjtésére. Már találkozott a két együttes a play off alsó ági küzdelemsorozatában, a negyedik körben, óriási küzdelemben 7-6-ra tudott nyerni a DEAC.

HBN


A tények

MVFC-Berettyóújfalu-Swietelsky-Haladás VSE 8-1 (2-0)
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok. Vezette: Veres János

 

MVFC: Pallai G. – Lovas N., Nagy I., Szabó P., Rábl J. Csere: Gál I., Siska G., Trencsényi J., Szécsi B., Sánta J., Kiss A., Tihanyi Cs. Vezetõedzõ: Turzó József.

Haladás: Németh K. – Czeglédi B., Bagó G., Horváth P., Halmos M. Csere: Kajáry D., Farkas Márk, Egle L., Farkas Martin, Koronczai R. Vezetõedzõ: Pálmay Tamás.

Gól: Gál I. (11.), Kiss A. (12.), Sánta J. (23.), Trencsényi J. (34., 38.), Szécsi B. (34., 40.), Rábl J. (40.), illetve Horváth P. (22.).

Sárga lap: Halmos M. (31.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!