2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Nem nyitott ki az új Tesco HajdúszoboszlónForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-06-19 13:31:05
A nemrég épült bevásárlóközpont ma reggel nyitott volna meg, de a vásárolni vágyók hoppon maradtak, ugyanis zárt ajtókat találtak a várva-várt napon.

13:14

A hangosbemondóban ugyanazt  ismétlik: a Tesco nyitása még pár órát csúszik. A parkolóban jönnek-mennek az autósok, motorosok, biciklisek. Az áruház elõtt hõség van. Az autó külsõ hõmérõje 30 Celsius fokot mutat.

12:53 - kor a hangosbemondóból megtudtuk, hogy az áruház nyitása még pár órát fog csúszni. Az emberek nagy része feladta harcot, még azok is hazamentek, akik reggel hét óta várnak a nyitásra. Jelenleg harmincan tartják a frontot.

12:50

A melegben a várakozóknak vizet és apró ajándékokkal kedveskednek. Mint megtudtuk az áruház elõtt várakozó idõs hölgy cukorbeteg. Vércukorszintjét kekszel tartják a normális értéken.

12:40

Tudósítónk az áruházból jelenti:

A Tesco sajtóreferensétõl megtudtuk, hogy az áruház készen áll a nyitásra. A polcok feltöltve az eladók tettre készen várják a vásárlókat.

A nyitást az önkormányzat engedélyének hiánya akadályozza, melyet mára ígértek a politikusok, ám mindeddig nem érkezett meg.

 

12:00

Az üzlet elõtt ötven, száz ember rostokol. A parkoló fele tele van. A legtöbben, amint meglátják, hogy zárva van az áruház elmennek. Az emberek úgy tudják, hogy pár órás késéssel fog kinyitni az új Tesco Hajdúszoboszlón– tudtuk meg helyszíni tudósítónktól. Hamarosan friss fejleményekkel jelentkezünk. Kövessenek minket!

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!