2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Itt a nyilam, hova lõjem?Forrás: saját
Utolsó módosítás: 2013-07-09 08:38:04
Érdekes színfoltja volt a II. Megyei Szenior Sport és Egészségügyi Napnak Hortobágyon, amikor egy fiatal pár, menyasszony és võlegény megjelentek a Vatta Törzs íjász bemutatón, versenyen és ott készítettek képeket. A menyasszony „célba vette” võlegényét, aki egy kivont karddal és a menyasszonyi csokorral a kezében állt a céltábla mellé.

A fotózás után az ifjú asszony a következõt nyilatkozta: - „Én Prostyákné Végh Csilla lettem, férjem Prostyák Zoltán. Mind a ketten debreceniek vagyunk. A Hortobágy Club Hotelben tartottuk az esküvõnket. Az anyakönyvvezetõt is ki hívtuk. Rendkívül meg voltunk elégedve mindennel, fõleg a hortobágyi emberek hozzáállásával és segítõ készségével. Az esküvõnk zavartalanul, boldogsággal, vigadalommal tele zajlott. Az esküvõi helyszínként ez tetszett a legjobban nekünk. A szüleim, nagyszüleim tiszacsegei születésûek. Nagyon jól esett nekünk, amikor találkoztunk a tiszacsegei nyugdíjasklubbal és beszélhettünk velük pár szót.

Íjászokkal való fotózás spontán jött, elsõ sorban a 9 lyukú hídhoz készültünk. Fotósunk félbeszakította az íjász versenyt és itt is készültek képek.” Én is itt készítettem róluk a képeket.

A fiatal pár jelenleg Hévízen tölti a nászútjukat.

Sok boldogságot kívánunk nekik.

Cserép Imre

tudósító

/Fotók: - Cserép Imre/

 

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!