2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-09-03 09:04:32
Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság
Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 12 személyt fogtak el, közülük 10 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 17 személyt állítottak elõ, ebbõl 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain közúti közlekedési baleset nem történt.

 

2011 januárjában lépett be illegálisan a schengeni övezetbe - Görögországba – az a 23 éves grúz férfi, aki a késõbbiek során, csalárd módon szerzett hamis görög tartózkodási engedélyével Olaszországon keresztül eljutott Svájcba és tartózkodott ott egészen ez augusztus 30.-ig amikor úgy határozott, hogy hazautazik hazájába.

Az Olaszországon, Szlovénián át vezetõ hazautazásnak a Nyírábrány Határrendészeti Kirendeltség útlevélkezelõje vetett véget, akinek gyanússá vált az okmány eredetisége. Az alapos ellenõrzés során nyert végképp megállapítást az, hogy a tartózkodási engedély hamisítvány.

A grúz férfi azon túl, hogy közokirat hamisítást követett el, idegenrendészeti õrizetbe került, mert Magyarországon való jogszerû tartózkodását nem tudta igazolni.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!