2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Rövid idõn belül elfogtákForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-09-04 09:03:51
Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság
A püspökladányi rendõrök három órán belül beazonosították és elfogták azt a férfit, aki egy nõ kerékpárjának kosarából eltulajdonított egy táskát.

Püspökladányban a Rákóczi utcán egy nõ tolta kerékpárját, amikor az arra szerelt kosárból ismeretlen férfi 2013. július 9-én este kikapta a kézitáskát, melyben iratok és pénztárca volt. A püspökladányi rendõrök a sértettõl kapott személyleírás és a beszerzett adatok alapján a tolvajt a püspökladányi vasútállomáson fogták el, akinél az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták. A táskából kivett pénz másik részét akkora már átadta a vasútállomáson várakozó barátjának, akit szintén elfogtak az egyenruhások. Az elõállított 21 és 22 éves férfiak stoppal érkeztek Romániából Püspökladányba, ahonnan vonattal akartak tovább utazni, de a pénzük elfogyott. A 21 éves C. F. ekkor határozta el, hogy  bemegy a városba lopni, melyrõl társa is tudott.

C. F.-el szemben lopás vétség és más bûncselekmények elkövetésnek megalapozott gyanúja, míg társával F. F. S.-el szemben bûnpártolás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Püspökladányi Rendõrkapitányság befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!