2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Hajdú-Bihar megyében történtForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-09-06 09:25:15
Határsértõk, garázdák rendõrkézen, nemzetközi elfogató parancs alapján vették õrizetbe.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, közülük 5 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 25 személyt állítottak elõ, ebbõl 8 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain öt közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendõrök, ezek közül három súlyos, kettõ könnyû sérüléssel végzõdött.

 

A Debreceni Rendõrkapitányság 2013. szeptember 4-én tulajdon elleni szabálysértés - bolti lopás - miatt 2 fõt vett szabálysértési õrizetbe. Az eljárás alá vont személyeket 72 órán belül bíróság elé állítják.

 

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányságra 2013. szeptember 4-én 16 órakor telefonon tett bejelentést egy helyi lakos, mert Hajdúböszörményben egy élelmiszerüzlet udvarán többen összeverekedtek. A kiérkezõ járõrök a helyszínen elfogták a garázdákat, akiket a kapitányságra elõállítottak. A nyomozók T. Ferenc 20 éves, B. Imre 40 éves és B. Anikó 39 éves helyi lakosokat gyanúsítottként kihallgatták, mely során kiderült, hogy rokonok és egy vitájuk fajult verekedésig. Velük szemben az eljárást a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság folytatja le garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Püspökladányi tartózkodási helyén, egy társasházban fogták el a helyi járõrök azt a 32 éves spanyol férfit, aki ellen nemzetközi elfogató parancs volt érvényben. A férfit csalás és más bûncselekmények elkövetése miatt körözte a spanyol hatóság. Elfogását követõen elõállították a Püspökladányi Rendõrkapitányságra, ahol õrizetbe vették.

 

 

Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai egy hontalan férfit és két ukrán állampolgárt fogtak el Ártándon 2013. szeptember 5-én kora hajnalban mobil hõkamera segítségével. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerûségét igazolni nem tudták, a zöld határon próbálkoztak a tiltott határátlépéssel. A határsértõket elõállították a Kirendeltségre. Valamennyien menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, így a személyeket átadták a BÁH munkatársainak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!