2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Heti Horoszkóp 2013.09.16. - 2013.09.22.Forrás: NõkLapja
Utolsó módosítás: 2013-09-16 11:51:29
Nézze meg mi vár Önre a héten : ezt igérik a csillagok ...

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Amennyiben szülõ vagy, a gyermekednek vigasztaló és együtt érzõ szavakra van szüksége, bármennyi idõs is.  Házas- vagy üzlettársaddal olyan dolgokat is megbeszélhetsz, amelyek miatt már egy ideje feszült a viszony közöttetek. Viszont a pénzedre jobban vigyázz, amennyiben pénzintézetben van megtakarításod, figyeld a híreket, a hallottakat, vedd fontolóra, és aszerint cselekedj. A szerelmi kapcsolatokban felforrósodik közöttetek a levegõ.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

A héten kiderül, hogy mégsem eszik olyan forrón a kását, és egy váratlan hír miatt úszhatsz az örömmámorban. A gyermeked vagy a szerelmed is boldoggá tesznek, mert igent mondanak valamire, és azt akarják, amit te is. Ne sajnáld a pénzt azokra a dolgokra, eseményekre, amelyek emlékezetessé és boldoggá teszik az életedet. Balesetveszélyes a hét, közlekedj óvatosan. Ha orvosi beavatkozásra van szükséged, ne izgulj, mert minden a legnagyobb rendben lesz.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Találkozhatsz az irigység határtalanságával, amellyel az emberekrõl szerzett tapasztalataidat gazdagíthatod. Amihez ma kedvezõ áron juthatsz hozzá, az késõbb sokba fog kerülni, ezért érdemes az anyagi döntéseket elhalasztani. Senki mást nem okolhatsz, ha megalázó helyzetbe kerültél a magánéletedben. Jól tennéd, ha egy kapcsolatodnak véget vetnél, mert nem bocsáthatsz már meg ennyiszer. Amennyiben orvosi vizsgálatra kerül sor, ne izgulj, jó kezekbe kerültél.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Ellenõrizz mindent és mindenkit, mert olyan hibákat vehetsz észre, amelyeket nem te követtél el, de neked fognak sokba kerülni. Az egészséget tartsd ma még fontosabbnak, és gondoskodj a szeretteidrõl, különösen az idõsebb hozzátartozókról. Ne engedd, hogy a környezetedben valaki annyit áskálódjon, hogy megmérgezze a hangulatot! A házastársad nehéz eset, de ne siránkozz miatta, mert jusson eszedbe, hogy mennyit harcoltál érte!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkó

Most kell a hatóságoknál siránkozni, kölcsönt felvenni, az okkult tudományokkal foglalkozni és családot érintõ fontos döntést meghozni. Az orvosi vizsgálatokra, doktorral való konzultációra is kiváló az idõ. Felettesednek és a házastársadnak van egy kis vaj a fején, és nem mondanak neked teljesen igazat. Igaz, hogy neked is megvannak a magad kis titkai, így aztán szemrehányásnak nincs helye. Amennyiben szülõ vagy, a gyermekedrõl jó híreket hallhatsz.

Szûz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Többen tartanak téged varázslatos személyiségnek. Hirtelen toppanhat életedbe az a személy, aki segít megoldani egy régi problémádat. Amennyiben szülõ vagy, a gyermekedet keményebben kellene fognod, ha azt akarod, hogy csemetéd majd vigye valamire. Ha nem szeretnél hosszú idõre koloncot venni a nyakadba, akkor ne kezdd újra a régi szeretõddel. Mondj nemet egy viszonyra, és ne vágj házépítésbe, lakásfelújításba. A mesterembereknek nézz a körmére.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Az utolsó pillanatban eszedbe juthat a mentõötlet, ami kihúz a csávából. Elképesztõ hazugságot hallhatsz, és a környezetedben élõk viselkedése nagy tanulsággal jár. Tudni fogod, hogy kivel hogyan kell bánni. Ne hozd megalázó helyzetbe a házastársadat, és a kollégáiddal szemben nem engedheted meg magadnak, hogy az utálat kiüljön az arcodra. A gyermeked szerelmére, hobbijára, pénzkereseti lehetõségeire vagy költekezésére most ne mondj semmit.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Amennyiben szülõ vagy, gyermekednek ne adj tanácsot, mert nem fogadja meg, és ebbõl késhegyre menõ viták alakulhatnak ki. Érdemes külföldi személlyel üzletet kötnöd, és megismerkedhetsz valakivel, aki szívesen vendégül látna téged akár a világ másik felén is. Meg kell szüntetned viszont minden ráfizetéssel járó tevékenységedet. Még akkor is ezt kell tenned, ha érzelmileg erõs szálak kötnek hozzá, mert anyagilag nagyot bukhatsz.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Még mindig a lakásügylet foglalkoztathat. Újabb zseniálisnak bizonyuló variáció merülhet fel, több legyet üthetsz vele egy csapásra. Egy beteg hozzátartozód nyavalyáival vagy a saját bajaiddal foglalkoznod kell, mert most veheted elejét a nagyobb problémáknak. A héten koncentrálj a leértékelt árukra, vagy egyáltalán ne vásárolj, mert ha így folytatod, lassan az adósok börtönébe kerülsz. A munkahelyeden változásokra készülj, érdemes új állás után nézned!

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

A titkok váratlanul kitudódhatnak, és ha nem is világosodsz meg úgy, mint egy szent, legalább tisztábban látsz. Egy váratlanul adódó utazásra, még ha a spórolt pénzedet kell is költened, akkor is mondj igent. Legalább saját magadnak ne hazudj! Ugyan sok minden köti össze benneteket, de a kapcsolatotok már nem fejlõdik, és ez a boldogtalanságod, félelmeid forrása. Ne várj a változtatással, jobban jársz, ha te teszed meg önként az elsõ lépést.

Vízöntõ (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Váratlanul üti a markodat némi többletbevétel. Kedvez a hét a pénzügyi megállapodásoknak, most írj alá szerzõdést, és hangosan állj ki a jogaidért. A féltékenység lángja az égig csaphat, és két tûz közé kerülve nem szeretnél már mást, csak egy kis nyugalmat. Ha több ágyban ûzöd kisded játékaidat, nehéz napokra számíthatsz, és alibirõl kell gondoskodnod. A munkahelyeden õrjítõ helyzet alakulhat ki, amikor egyetlen pillanat alatt a feje tetejére állhat minden.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Még az is lehet, hogy megkötöd életed legjobb üzletét. Vehetsz egy fantasztikus ingatlant, belekezdhetsz egy új vállalkozásba, házasságot köthetsz, gyermeket vállalhatsz, unokáddal egymásra találhattok. Bármilyen gusztustalan játékok folynak a munkahelyeden, leplezned kell az érzéseidet és el kell titkolnod a valódi véleményedet, mert te húzhatod a rövidebbet. Kollégára ne mondj se jót, se rosszat, így elkerülheted az ebbõl adódó késõbbi gondokat.


Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!