2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Rendõrök és polgárõrök akcióban: elkapták a 19 éves rablót!Forrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-09-18 12:22:33
A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást, melyet rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított.

A váncsodi polgárõröket 2013. március 18-án a délutáni órákban arról értesítette egy helyi nõ, hogy a településen 47 éves fiát négy nappal korábban éjszaka egy férfi bántalmazta, majd a nála lévõ mobiltelefont és egyéb értékeit eltulajdonította. A sértett az elkövetõt látásból ismerte, azonban a történtekrõl nem tett bejelentést a rendõrségen, csupán késõbb a hozzátartozóinak mondta el az esetet.

 

A polgárõrség bejelentését követõen a rendõrök a polgárõrök segítségével fogták el a 19 éves helyi férfit, akit a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra állítottak elõ. A kapitányságon a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd õrizetbe vették, egyben elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatására, melyet a bíróság ügyészi indítványra elrendelt.

 

Gy. Dáviddal szemben rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság a nyomozást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!