2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Nem engedték beállni a saját udvarára, verekedés lett belõleForrás: haon
Utolsó módosítás: 2013-09-19 13:46:53
A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

A rendõrök 2012. június 30-án 21 óra 40 perckor elfogták és elõállították azt a három férfit, akik Hajdúszoboszlón, a közterületen összeszólalkoztak, majd azt követõen egymást bántalmazták.

 

A vita alapjául az szolgált, hogy a 27 éves hajdúszoboszlói E. László gépkocsijával házának udvarára akart beállni, de az ingatlan kapuja elõtt álló – és ott italozó – két gyalogos férfi ezt megakadályozta. Ekkor alakult ki a szóváltás a gépkocsivezetõ, valamint a 32 éves K. Sándor nyíregyházi és a 34 éves L. Ottó tiszalöki lakosok között, amely végül verekedéssé fajult.

 

A garázda férfiakat a helyszínre érkezõ rendõrök elfogták és a kapitányságra elõállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki õket.
Az ügy nyomozását a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Hajdúszoboszlói Járási Ügyészségnek küldte meg.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!