2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Az elmúlt 24 óra eseményei.Forrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-09-20 14:34:38
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, közülük 6 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 25 személyt állítottak elõ, ebbõl 1 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, mely könnyû sérüléssel végzõdött.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság szolgálaton kívüli körzeti megbízottja 2013. szeptember 19-én este két férfit Mezõsas egyik utcájában falopáson ért tetten, akik egy ház udvaráról rönkfát tulajdonítottak el. A 28 éves esztári és a 46 éves mezõsasi férfiakat elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították majd meghallgatásuk után õrizetbe vették õket. Ellenük tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folyik az eljárás.

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság Tiszacsegei Rendõrõrsre 2013. szeptember 19-én délelõtt egy nõ tett bejelentést arról, hogy a tiszacsegei Kossuth utcán egy élelmiszerbolt elõtt lezáratlanul hagyott biciklijét ellopták. A rendõrök rövid idõn belül beazonosították a tolvajt, akit a kapitányságra elõállítottak. A 15 éves helyi fiatal ellen a kapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást, akit három napon belül bíróság elé állítanak. A tulajdonos még aznap délután visszakapta kerékpárját a rendõrségtõl.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!