2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Tiltott prostitúció a Hadházi úton – Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-09-25 12:21:47
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, közülük 4 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján, 1 fõt pedig az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt.

Az egyenruhások 26 személyt állítottak elõ, ebbõl 6 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 3 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melybõl 1 súlyos, 2 könnyû sérüléssel végzõdött.

A Debreceni Rendõrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy fiatalkorú lány ellen. A fiatal nõt a járõrök 2013. szeptember 24-én délben a debreceni Hadházi úton tetten érték, miközben tiltott helyen, szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedõknek. A rendõrök a helyi nõt elfogták, a rendõrkapitányságra elõállították, szabálysértési õrizetbe vették és 72 órán belül gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

Elfogták a járõrök azt az újfehértói férfit is, aki egy debreceni nagyáruházból szeszesitalt próbált meg eltulajdonítani, de az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai észrevették és a rendõrség kiérkezéséig visszatartották. A tetten ért férfit a járõrök elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra. A Debreceni Rendõrkapitányság a 47 éves J. Tiborral szemben, õrizetbe vétele mellett, szabálysértési eljárást indított és 72 órán belül bíróság elé állítják.

Szabálysértési õrizetbe vették azt a férfit, aki 2013. szeptember 24-én reggel egy bojti mezõgazdasági területrõl csöves kukoricát tulajdonított el. A 34 éves férfi éppen hazafelé tartott a zsákokkal, amikor a rendõrök igazoltatták. A helyi férfit a járõrök elfogták és elõállították a Biharkeresztesi Rendõrõrsre, ahol meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vették. A férfit három napon belül állítják bíróság elé.

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság járõrei 2013. szeptember 24-én a balmazújvárosi Hortobágyi úton intézkedés alá vontak egy férfit. Az igazoltatás során a rendõrök megállapították, hogy G. Sándor ellen korábban a Debreceni Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. A járõrök a 19 éves férfit elõállították, majd õrizetbe vételét követõen a Debreceni Rendõrkapitányság fogdájára szállították.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!