2024. április 24. Szerda, György.
 
Tudjunk meg többet BabamasszázsrólForrás: richpoi.hu
Utolsó módosítás: 2013-09-26 20:49:11
Baranyi Babamasszázs® a thai babamasszázs továbbfejlesztett változata, kiegészítve terápiákkal és mozgásfejlõdéshez kapcsolódó masszázzsal, a Babamasszázs könyv szerzõjétõl tanulhatja elõképzettség nélkül, akár szakmaként is!

Több mint masszázs, egy új lehetõség és módszer ahhoz, hogy a gyermekeink jobban fejlõdjenek, és alaposabban megismerjük egymást, mélyebb kapcsolatot alakítsunk ki általa. Megelõzhetõ a betegségek, vagy ha már kialakulta a problémák, akkor kezelhetjük, azokat e módszer segítségével.

 

A babamasszázs az érintésmûvészet egyik alkalmazott formája, rendszeres végzése elõsegíti az izomrendszer növekedését és a mozgáskoordináció kialakulását. Serkenti a létfontosságú szervek mûködését (emésztés, keringés, légzés). Lehet, hogy ellentmondásosnak tûnik, de a serkentõ funkcióval párhuzamosan segít a relaxációban és az esti elalvásban.

A leglényegesebb, hogy segít egyensúlyt teremteni, és mindig függ a hatása attól, hogy akin alkalmazzuk a fogásokat, milyen energetikai szinten, mire van szüksége.

Jó hatással van a baba testi fejlõdésére, de elégedettséget, jó közérzetet biztosít a szülõnek is. A gyermekekkel való szeretetteljes foglalkozás, mint a babamasszázs olyan bensõséges légkört teremt a családban, amelyben családtagok a hétköznapi gondoktól feloldódva, a stressztõl megszabadulva tapasztalhatják meg az együvé tartozás érzését, a kötõdés elmélyülését. A babamasszázs támogatja mindkét szülõ önértékelésének javulását is. A masszázshoz mozgásokat is hozzáintegrál a korafejlesztés egyik új módszere lehet. Nagy elõnye, hogy a szülõk is megtanulhatják.

Ez a módszer az egész világon még újnak számit. A test pontjainak masszírozása a belsõ mûködés normalizálásában, amely egész fejlõdési folyamatában segít. Az érintésnek ezt a csodálatos, és szakavatott formáját rendszeresen alkalmazzuk, akkor a gyermek fizikai és lelki funkcióira, mozgásfejlõdésére és alvászavaraira is jótékonyan hat.

Az egészségesen és boldogan fejlõdõ babákért, a gyermekeinkért!

A Baranyi Babamasszázs Védjegy oltalommal védett képzés, mely nem azért történt, hogy ne másolják, hanem azért hogy EZT másolják, és a leendõ oktatók is a szellemiségét és filozófiáját is az eredeti elképzelések szerint adják tovább.

A babamasszázs az érintésmûvészet egyik alkalmazott formája, rendszeres végzése elõsegíti az izomrendszer növekedését és a mozgáskoordináció kialakulását.

Serkenti a létfontosságú szervek mûködését (emésztés, keringés, légzés). Lehet, hogy ellentmondásosnak tûnik, de a serkentõ funkcióval párhuzamosan segít a relaxációban és az esti elalvásban.

A keleti gyógyító filozófia azt hirdeti, hogy léteznek a testnek bizonyos mûködési törvényei, melyeket az egészség megtartása, illetve az elveszett egészség visszaszerzése érdekében figyelembe kell venni.

A természet alapvetõ törvényének tanítását alapul véve a babamasszázs beindítja a test, a szervezet öngyógyító mechanizmusait. A 2550 éves hagyományokkal rendelkezõ thai masszázs alapelveinek, technikáinak és hatásmechanizmusának ötvözése a gyógypedagógia legújabb módszerével, a szenzomotoros mozgásfejlesztéssel. A masszázs során aktivizált 10 energiapálya jelentõsége a betegségmegelõzési, gyógyulási folyamatban, szerepe az általános közérzet javításában és a különféle betegségek tüneteinek csökkentésében van.

Jó hatással van a baba testi fejlõdésére, de elégedettséget, jó közérzetet biztosít a szülõnek is. A gyermekekkel való szeretetteljes foglalkozás, mint a babamasszázs olyan bensõséges légkört teremt a családban, amelyben családtagok a hétköznapi gondoktól feloldódva, a stressztõl megszabadulva tapasztalhatják meg az együvé tartozás érzését, a kötõdés elmélyülését. A babamasszázs támogatja mindkét szülõ önértékelésének javulását is.

A masszázshoz mozgásokat is hozzáintegrál a korafejlesztés egyik új módszere lehet.

Nagy elõnye, hogy a szülõk is megtanulhatják.

Védjegy: Szabadalmi Hivatal 195311 Baranyi Babamasszázs

Baranyi Ágnes 06 70 627 2232

Intenzív képzések honlapon, egyéni konstrukciók személyes egyeztetés után!

www.babamasszazs.eu

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!