2024. április 24. Szerda, György.
 
Divat tipp: Öltözzünk hazaiba!Forrás: richpoi.hu
Utolsó módosítás: 2013-09-26 21:26:29
Cégünk a Juliette Divatstúdió 1998 óta aktív résztvevõje a hazai divatiparnak. Olasz, francia és távol-keleti alapanyagokból teljes egészében hazai tervezéssel és gyártással állítjuk elõ termékeinket. Kollekcióink modern, fiatalos és divatos vonalat követnek, de mindennapos viselésre is tökéletesen megfelelnek.

Nagykereskedésünkben hetente teljesen megújuló árukészlettel várjuk minden kedves, meglévõ illetve új partnerünket. Széles termékskálánkban megtalálhatóak a mintás és az egyszínû, a filmnyomott és a strasszos pólók, toppok, tunikák, rövidebb és hosszabb fazonú blúzok, szoknyák, nadrágok , blézerek , rövidebb és hosszabb állású ruhák , szabadidõ szettek, szintén folyamatosan változó anyag és színválasztékban. Termékeink között minden korosztály megtalálja az igényeinek megfelelõ viseletet.

Szeretnénk felhívni a meglévõ és leendõ partnereinknek, vásárlóinknak a figyelmét egyaránt , hogy a Juliette Fashion Wear a 2013-as évben ünnepli a 15.születésnapját. Eme alkalom megünneplésére a tulajdonosok úgy gondolták , hogy ebben a 15 évben annyi sok szép emléket és ajándékot kaptak ügyfeleiktõl, hogy most õk szeretnének megajándékozni pontosan 3 embert. Az ajándékok sem akármik :

1db válaszható okostelefon / iphone 5 16Gb vagy Samsung Galaxy S4/  a http://perfectgsm.hu feljanlásával.
100.000.- Ft értékû vásárlási utalvány a http://www.juliette.hu felajánlásával
50.000.- Ft értékû vásárlási utalvány a http://www.pilgrimekszer.hu felajánlásával.


A Juliette Fashion Wear ezt játékban elhelyezett születésnapi üdvözletként a hivatalos facebook oldalán (https://www.facebook.com/JulietteFashionWear) fogja szeptember közepétõl  egy hónapon keresztül elérhetõvé tenni.                                                                             

Sok sikert hozzá mindenkinek!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!