2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Civil összefogás az egészségértForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-09-29 13:31:18
Nyolc civil szervezet, az önkormányzat, az egészségügyi, oktatási, mûvelõdési intézmények közremûködésével közel tízmillió forintot fordíthat Földes lakosságának egészségben töltött évei számának növelésére a Földes Nagyközségi Népfõiskolai Egyesület.

Az Új Széchenyi Terv Civil- Egészség- Híd elnevezésû sikeres pályázatával a civil együttmûködés olyan szemléletváltozást kíván a nagyközségben elindítani, mely az egészség megóvásában, fejlesztésében az egyéni felelõsséget helyezi elõtérbe. Mint a szeptember 23-i projektnyitó taggyûlésen dr. Szabó Irma a nyertes egyesület elnöke megfogalmazta a pályázatuk középpontjában az egészség, mint cél, érték és erõforrás áll.

Az egy éves program keretében a lelki egészség megõrzése, energia egyensúly megtartása, rendszeres testmozgás elõmozdítása, életvezetési kompetenciák fejlesztése, elsõsegély nyújtás és baleset megelõzés érdekében klubszerû tevékenységeket, tanfolyamokat, tréningeket, tanácsadásokat szerveznek, sporteszközöket biztosítanak. A civil összefogás elsõ nagy rendezvényére október 13-án, délután 15 órától kerül sor, amikor Léleksimogató napot rendeznek, Balczó András olimpiai bajnok részvételével.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!