2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Itthon vagy! – programok MagyarhomorogonForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-02 10:21:04
“Az Itthon vagy – Magyarország, Szeretlek!” országos ünnepi hétvégéhez csatlakozott a magyarhomorogi önkormányzat is.

A program keretében szeptember 29-én (vasárnap) a falu gyermekeinek (bevonva a más településrõl idejáró tanulókat is) játékos faluismereti versenyt szerveztek az iskola pedagógusai.

Nyolc csapat járta a falu utcáit játékos formában ismerkedve a falu lakóival, utcáival, régi épületeivel. A vetélkedõben középiskolások is részt vettek, egy-egy kisebb gyerekekbõl álló csapat élére õk álltak. Míg zajlott a verseny a segítõk gyöngybõl ajándék karkötõt készítettek a gyõztes csapat tagjainak, valamint a kisebbeket tanították a gyöngyfûzésre.

 

“Az Itthon vagy – Magyarország, Szeretlek!” országos ünnepi hétvégéhez csatlakozott a magyarhomorogi önkormányzat is ©

A gyõztes csapat tagjai: Csongrádi Fanni 6.o., Bodnár Mihály, Kertész Gyula, Papp Dániel 7.osztályos, Györfi Martin, Török Attila 8.osztályos tanulók. A kellemesen együtt töltött délután után senki sem távozott ajándék nélkül, a csokikat, üdítõt, nápolyit az önkormányzat biztosította az 51 versenyzõnek és a 17 segítõnek.

Este községi rendezvényként a szabadidõparkban fellobbantak a tábortûz fényei, az összetartozás élményét megteremtve a sok-sok kilátogató gyerek és felnõtt számára.”

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!