2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Filmvetítés, dalest és tûzgyújtásForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-02 11:12:44
Érdekes rendezvényekkel csatlakozott Csökmõ Nagyközség Önkormányzata az „Itthon vagy-Magyarország, szeretlek!” országos programsorozathoz.

A pályázaton nyert támogatásból az önkormányzat fenntartásában mûködõ Faluház és Könyvtár szeptember utolsó hétvégéjére minden korosztály számára figyelemreméltó programokat kínált.

Szeptember 28-án délután „Az elszakított megyeszékhely- Erdély nyugati ablakában” címmel Nagyvárad és Bihar megye látványosságait bemutató dokumentumfilmet nézhettek meg az érdeklõdõk. A filmet maga a rendezõ-producer, Villányi Zoltán, az MTV tudósítója mutatta be. A csodálatos mûemlékeket, természeti gyönyörûségeket közel hatvan érdeklõdõ nézte végig. Ezt követõen Mihály napi dalestre gyülekezett a közönség. Ürmösi Zoltán (Timon) régi slágereket, mindenki által jól ismert örökzöldeket énekelt.

Szeptember 29-én este fél 10-kor a település is csatlakozott az országosan összehangolt tûzgyújtáshoz. A Faluház udvarán rakott máglya körül több mint harminc ember gyûlt össze, akik közös énekléssel múlatták az idõt a Csökmõi Népdalkör és Gál István zenetanár harmonikajátéka mellett.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!