2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Befejezett nyomozásForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-03 14:27:29
A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást.

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányságon 2013. augusztus 23-án egy helyi lakos arról tett bejelentést, hogy a városközpontban a közterületen hagyott kerékpárját ismeretlen személy ellopta.

A feljelentés alapján a rendõrök nyomozást indítottak, melynek köszönhetõen pár nap alatt sikerült beazonosítaniuk a feltételezett elkövetõt, akit elfogtak és elõállítottak a kapitányságra. A nyomozók az 53 éves gyanúsítottnál tartott házkutatáskor több - szintén bûncselekmény elkövetésébõl származó - kerékpárt is találtak.

A helyi férfi a hatósággal közremûködõ volt és gyanúsítotti kihallgatásakor elismerte azt, hogy a házkutatásnál megtalált kétkerekû jármûveket - szintén 2013 augusztusában - különbözõ kerékpártárolókból lopta el. A rendõrök az eltulajdonított jármûveket visszaadták tulajdonosaiknak.

U. László ellen - lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - indított nyomozást a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!