2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
“Õszi zsongás” az idõsek nappali klubjábanForrás: Vmirjáncki József
Utolsó módosítás: 2013-10-04 20:50:44
A körösszegapáti „Napsugár” Idõsek Nappali Klubja „Õszi zsongás”címû rendezvényt szervezett a klubtagok és a meghívott vendégek részére.

A megjelenteket õszi gyümölcsökkel megterített asztalok várták. Megízlelhették a finom szõlõt és más gyümölcsöket. Erre az alkalomra sütöttek kalácsot és különbözõ tésztákat, melyeket szintén finom gyümölcsök ízesítették.

Szûcsné Nagy Ildikó Katalin intézményvezetõ miután köszöntötte a megjelenteket megkezdõdött a mûsor.

Kalugyer Tamás, mint „õsztündér”szórakoztatta a megjelenteket, majd minden jelenlévõ egy kosárból kivehetett egy diót melynek belsejében egy kis papír volt. Azon egy dalnak, vagy versnek a címe, vagy elsõ sora volt olvasható. A dalokat kellett elénekelni, vagy a verset elmondani. Az éneklésnél és a versmondásnál besegítettek a megjelentek is.

Tarsoly Attila, a település polgármestere üdvözölte a megjelent szép korúakat. Elmondta, hogy a településen a közeljövõben megkezdik az egészségház felújítását mintegy 60 millió forint értékben. Azt is bejelentette, hogy az idõsek hónapja alkalmából még ebben a hónapban megrendezik a nagyközségben az „idõsek tisztelete” elnevezésû összejövetelt, ahol köszöntik a településen élõ szépkorúakat.

A jó hangulatú rendezvény finom ebéd elfogyasztásával ért véget.

 

- Vmirjáncki József -

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!