2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Bíróság elé áll a rézkábel tolvajForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-08 16:43:42
A Készenléti Rendõrség járõrei fogták el azt a férfit, aki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt áll bíróság elé.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére 2013. október 4-én 18 óra körüli idõben tett bejelentést egy sámsonkerti lakos, hogy a családi háza szomszédságában található ingatlanból egy gyanúsan viselkedõ férfi rézkábel kötegekkel a kezében jött ki és azokat kerékpárjának csomagtartójára pakolja.

Az ügyelet vezetõje azonnal a közelben járõrözõ készenléti rendõröket irányította oda, akik a helyszínen tetten érték, elfogták és a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Nyíradonyi Rendõrõrsére elõállították a 25 éves hajdúsámsoni lakost, aki a nyomozóknak gyanúsítotti kihallgatásakor beismerõ vallomást tett.

P. Róberttel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás nyomozati szakaszát a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat 2013. október 7-én bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!