2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Vádemelési javaslat a hajdúböszörményi férfi ellenForrás: polcie.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-10 08:32:02
A rendõrök befejezték a nyomozást a hajdúböszörményi férfi ellen indított ügyben.

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 22 éves helyi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013. július 5-én nem sokkal éjfélt követõen a hajdúböszörményi Király Jenõ téren, veréssel fenyegetve pénzt követelt egy 15 éves helyi fiataltól, akinek ezüst nyakláncát még a nyakából is kitépte.

A bejelentést követõen a járõrök a helyszín közelében elfogták és a kapitányságra elõállították N. Dánielt, akirõl késõbb kiderült, hogy nem sokkal a rablás elõtt ugyanott összeszólalkozott egy 17 éves fiatalemberrel, akit a vita hevében meg ütött.

A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatását követõen bûnügyi õrizetbe vették, majd a bíróság – a rendõrség elõterjesztése alapján – elrendelte elõzetes letartóztatását.

N. Dániellel szemben rablás bûntett és garázdaság vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!