2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Brazíliából hozták hazaForrás: polcie.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-10 15:10:03
Nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben az ellen a 25 éves férfi ellen, akit 2013. október 8-án fogtak el a rendõrök Brazíliában.

Ismeretlen tettes 2007. június 22-én 03 óra körüli idõben, Debrecenben, a Péterfia utcán egy helyi férfit ököllel bántalmazott, majd elvette tõle a karóráját és elmenekült a helyszínrõl. A sértett az esetrõl bejelentést tett a Debreceni Rendõrkapitányságra, amelyet követõen a rendõrök elkezdték a nyomozást.

Az adatgyûjtésnek köszönhetõen a nyomozóknak beazonosítaniuk az elkövetõt, akit az ellene érvényben lévõ nemzetközi elfogatóparancs alapján Brazíliában fogtak el a Nemzetközi Bûnügyi Együttmûködési Központ munkatársai. 

A gyanúsítottat a Debreceni Rendõrkapitányság járõreinek 2013. október 9-én 12 óra 25 perckor adta át a NEBEK a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtéren. Az egyenruhások ezt követõen Hajdú-Bihar megyébe hozták a debreceni férfit, ahol a kapitányságon gyanúsítotti kihallgatását követõen bûnügyi õrizetbe vették.

Vele szemben a további eljárást rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendõrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le, egyben elõterjesztést tesznek T. Krisztián elõzetes letartóztatásának indítványozására.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!