2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Vádemelési javaslatForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-14 20:46:38
Egy kukoricatáblában próbált meg elbújni a rabló, a rendõrök azonban elfogták.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy helyi lakos ellen.

A 44 éves férfi 2013. július 4-én 21 óra körüli idõben a 3502. számú úton Hajdúnánás felõl Hajdúdorog irányába kerékpárral közlekedett, amikor egy szintén biciklivel közlekedõ nõt hátulról megütött, aki ennek következtében elesett.

A földön fekvõ sértettet a férfi tovább bántalmazta, elvette a nála lévõ értékeit, majd elmenekült. A nõ segítségére két férfi sietett, akik azonnal értesítették a rendõrséget és elmondták hová bújt a rabló.

A kiérkezõ járõrök a helyszín közelében, egy kukoricatáblában elfogták V. Antalt, akit a kapitányságra elõállítottak. A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatását követõen õrizetbe vették, majd a rendõrség elõterjesztése alapján a Hajdúböszörményi Járásbíróság elõzetes letartóztatásba helyezte.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság a rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!