2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Magyar fejlesztések a Design Terminál kiállításánForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2013-11-03 11:35:55
Európában elsõként Magyarországon rendezik meg a szilícium-völgyi Singularity Egyetem globális technológiai fórumát a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémián.

Az esemény nyilvános kísérõ rendezvényein november 14. és 17. között a Design Terminálban a közönség a nemzetközi és magyar tudáslaborok mellett a legfrissebb kreatív magyar vállalkozásokkal is megismerkedhet.

A négy napon keresztül látogatható, a budapesti Design Terminál, valamint a NASA és a Google által 2009-ben alapított Singularity Egyetem Startra kész Magyarország elnevezésû közös rendezvénye azt járja körül, hogy hogyan befolyásolják majd életünket a következõ évek technológiái és jelenleg milyen szerepet vállalnak benne a magyar cégek - közölte a Design Terminál szerdán az MTI-vel.

A fórumon megtekinthetõk lesznek a nemzetközi és magyar tudáslaborok legújabb fejlesztései és felhasználási lehetõségeik, valamint a lehetséges, jövõre gyakorolt hatásuk. A rendezvényre látogatók interaktív kiállítások keretében megtudhatják, milyen virtuális térben mozogni, hogyan lehet otthon saját bögrét nyomtatni, mit tud ma a mesterséges intelligencia, vagy éppen azt, hogy melyek a robotika vagy a neurotechnológia legfrissebb vívmányai.

A rendezvény egyes programjai regisztrációhoz kötöttek, bõvebb információk a Design Terminál Facebook-oldalán vagy a designterminal.hu oldalon találhatók.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!