2024. április 24. Szerda, György.
 
Vádemelési javaslat a rablók ellenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-11-04 14:42:33
A debreceni rendõrök rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasolnak a három férfival szemben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyletét 2013. április 22-én 0 óra 25 perckor telefonon hívta egy debreceni férfi, mivel a Jerikó utcán egy háromtagú társaság bántalmazta õt és elvették tõle a kerékpárját.

A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök megkezdték az adatgyûjtést, és a sértett által adott személyleírás alapján 10 percen belül a közelben elfogták a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három férfit, akik a bántalmazott biciklijét tolták.

A hosszúpályi, nyírlugosi és debreceni lakosokat elõállították a rendõrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták õket a nyomozók.

Az õrizetbe vett 45 éves L. Béla, 27 éves H. Nándor és 22 éves B. Csaba ellen a rendõrök elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság ügyészi indítványra 2013. április 24-én elrendelt.

A három férfival szemben rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Debreceni Rendõrkapitányság befejezte és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!