2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Elfogták a 9 éve körözött férfitForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-11-09 11:24:54
Címkék: Bihari hírek
Nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben az ellen a 34 éves férfi ellen, akit 2013. november 8-án fogtak el a rendõrök Franciaországban.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõrkapitányság eljárást indított emberölés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2004. október 5-én 3 óra 30 perc körüli idõben, Debrecenben, a Nagyerdõn található Régi Vigadó melletti parkoló járdaszakaszán bántalmazta a 19 éves sértettet, aki olyan súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, hogy 2004. október 8-án életét vesztette.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a bûncselekményt T. Tamás János kazincbarcikai lakos követte el, aki ellen az eljáró hatóság nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Készenléti Rendõrség Nemzeti Nyomozó Iroda szervezetén belül mûködõ célkörözési szakegység munkatársainak sikerült olyan információkat beszerezni, amelyek arra utaltak, hogy a körözött személy Franciaországban bujkálhat.

A nyomozók kapcsolatba léptek az ottani Igazságügyi Rendõrség Nemzeti Célkörözési Egységével, és több napos folyamatos, intenzív együttmûködés eredményeképpen a francia nyomozók számára lehetõvé vált T. Tamás Jánost 2013. november 8-án a franciaországi Montpellier városában elfogni.

A férfival szemben a további eljárást emberölés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztály folytatja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!