2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Konzultációs fórumForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-11-10 10:55:50
Címkék: Bihari hírek
A Debreceni Rendõrkapitányság 2013. november 7-én második alkalommal rendezte meg a konzultációs egyeztetést.

A rendezvényen a rendõrség, a város illetékességi területén mûködõ önkormányzatok, társszervek, állami és civil szervezetek, polgárõrcsoportok vettek részt, annak érdekében, hogy az eddig kialakult partneri kapcsolatukat a közrend, közbiztonság fenntartása, javítása és a bûnmegelõzés érdekében szorosabbra fûzzék.

Ebben az évben a konzultáció fõ témája az idõskorúak áldozattá válásának megelõzése volt. Erre tekintettel, a hatékony egyeztetés érdekében a fórumon jelen voltak az illetékes idõs klubok vezetõi, valamint a Debreceni Városi Szociális Szolgálat vezetõje is.

A rendõrség mindig kiemelt figyelmet fordít az életkoruknál, egészségi állapotuknál fogva kiszolgáltatottabb személyekre, az idõskorúakra, ezért a fórumon a Debreceni Rendõrkapitányság vezetõje, Dr. Uzonyi Attila r. ezredes úr ismertette a szép korúakra leginkább leselkedõ veszélyhelyzeteket, amelyeknek megelõzési lehetõségeire, az áldozattá válás elkerülésének legfontosabb tényezõire is kiterjedt az elõadás.

A résztvevõk a közös cél elérése érdekében továbbra is folyamatosan egyeztetnek a felmerülõ problémák kezelése, megelõzése érdekében.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!