2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Mégiscsak a debreceni Diktátor lesz a Metallica elõzenekara!Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-11-15 08:53:06
Bizony, bizony, a hír igaz! A legendás és elpusztíthatatlan, õsrégi debreceni metál legenda fog fellépni a világ egyik legismertebb kaliforniai metál bandája, a Metallica elõtt.

A koncert helyszíne: Berettyóújfalu, Makk Kálmán Mozi és ez nem egy áprilisi tréfa! Ebbõl azért sejteni lehet, hogy nem „szokványos” hétvégi buliról van szó. A Metallica a filmvászonról nyomja, míg a metál veteránok élõben. Kb. egy órás lesz a koncert -mondják a fiúk- és igazán büszkék vagyunk arra, hogy nekünk adatott ez a lehetõség, hogy a nagy példaképek elõtt feleleveníthetjük a mozilátogatóknak az elmúlt, több mint negyedévszázados jelenlétünk szegletköveit.

Elsõsorban azokat a dalainkat szeretnénk eljátszani, amelyek már valamilyen szinten országosan közismertek, illetve a határainkon túl is elhangzottak. December elején fog megjelenni a tizenkettedik lemezünk, így hál’ Istennek bõven van mibõl válogatni! A Metallica Through the Never filmjérõl pedig csak azt tudjuk elmondani, hogy valóban zseniális, köszönhetõen a zenekarnak és Antal Nimród rendezõnek!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!