2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Határidõn túli kasszákForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-05 20:25:07
Március 31-ig szállítja le a Samsung pénztárgépek forgalmazója a készülékeket.

Levélben értesítette a Samsung pénztárgépeket megrendelõ kereskedõket a típus forgalmazója, hogy nem tudják a vállalt december 31-i határidõig leszállítani a készülékeket. Az egyoldalú szerzõdésmódosításról tájékoztató dokumentumban március 31-ig vállalták a megrendelések teljesítését – derül ki a lapunk birtokába került iratból. Ez azért érdekes, mert a hatályos jogszabályok szerint december 31-ig minden gépet online kellene összekötni az adóhivatallal. Az importáló nem indokolja a levélben a határidõ kitolását. Ennek oka alighanem az lehet, hogy feltételezik, az érintettek tisztában vannak a magyarázatokkal.

Az általunk megkérdezett kereskedõk a dél-koreai gyártó készülékeit rendelték meg, a helyzet leírására pedig a káoszos jelzõt használták. Szerintük legújabb fejlemények alapján kizárt, hogy január 1-jétõl élesben mûködjön a rendszer.

Azt, hogy a köztes idõpontban nagy volt a feszültség a gyártó, a forgalmazó és a kereskedõk között, igazolják azok a belsõ levélváltások, amelyekhez szintén hozzájutottunk.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!