2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Ismét egy tinédzser focistának állt le a szíveForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-07-24 16:54:22
A martfûi csapat 16 éves játékosának edzés közben állt le a szíve, kórházban kezelik.

Ismét egy tinédzser focista került kórházba Magyarországon. A martfûi csapat 16 éves játékosának csütörtökön, edzés közben állt le a szíve, jelenleg a szolnoki Hetényi Géza Kórház intenzív osztályán kezelik - tudta meg a szoljon.hu a csapat szakosztály vezetõjétõl, Petyus Jánostól.

A fiatal labdarúgó társaival együtt edzett, amikor futás közben összeesett és leállt a szíve. A gyorsan kiérkezõ mentõknek a pályán kellett újraéleszteniük a fiút, majd sikerült stabilizálni az állapotát és a szolnoki kórházba szállították.



"Körülbelül húsz gyerek kezdte el az edzést, s alig tettek meg 200 métert a bemelegítõ futásból, mikor Sanyi egyszerûen összeesett. Sajnos láttam már ilyet, így azonnal tudtam, hogy nagy a baj" - mondta a szoljon.hu-nak Petyus János. Az orvosok a vizsgálatokból kiderítették, hogy a fiatal játékos szívének nincs baja, így jelenleg agyi CT-vizsgálatra készülnek, hogy kiderítsék, mi történt a labdarúgóval.

Egy hete pénteken szintén az edzésen lett rosszul a Gyõri ETO 19 éves játékosa, Beck Tamás, aki nem sokkal késõbb a kórházban életét vesztette. A boncolás után kiderült, a fiatal játékos halálát vírusos fertõzés és fokozott fizikai megterhelés okozta.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!