2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Személyesen a Mikulástól
Utolsó módosítás: 2013-12-08 09:25:53
Címkék: Bihari hírek
Ajándékozással és sok gyermek örömével zárhatta ’1=2’ Mikulás-csomaggyûjtõ akcióját a  Kerekerdõ Élménypark és Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete.

Csodát, igazi Mikulás-ünnepet és ajándékozást élt meg, és teremtett jókedvével 140 gyermek a debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Mûvészetoktatási Intézményben december 6-án. A diákokat – akik nehéz anyagi körülményekkel élõ debreceni családok gyermekei – a Vörösmarty-iskolából, a Kazinczy Ferenc Általános Iskola és AMI-ból és a Nagysándor József Általános Iskolából hívták meg a szervezõk. Színvonalas zenés mûsor után, a gyerekek énekszavára a Mikulás is megérkezett, majd kiosztotta a csomagokat manóival.

E programmal zárult a Kerekerdõ Élménypark és Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének ’1=2’ címû Mikulás-csomaggyûjtõ akciója, amelyben az eredetileg összegyûlt adományokat megduplázta – sõt még azon felül is kiegészítette – a Élménypark.

Elõször indította el az ’1=2’ Mikuláscsomag-gyûjtési akciót a – 2014 májusában nyíló – Kerekerdõ Élményparkot mûködtetõ Nívó Style Kft. a Magyar Vöröskereszt debreceni szervezetével azzal a céllal, hogy ebbõl a jövõben hagyomány lesz.

Az akciót 10-10 ajándékot is tartalmazó Mikulás-csomaggal támogatta az Eagle Linedance Team és a Debmedia.hu.
A csomagokat 30 ajándékkal kiegészítette a Hatékony Konzultáns Kft.
A gyûjtés és az osztás feladatait a debreceni Vöröskereszt vállalta. Utóbbi szervezésében részt vett a Vörösmarty Mihályról elnevezett bázisiskolája, amely az ünnepi mûsort rendezte.

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!