2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Ellopták Jacko orrát?Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-07-27 14:37:46
Amikor a sztár holttestét a Los Angeles-i halottasházba vitték, csak egy sötét lyuk tátongott az orra helyén.

Egy amerikai zenei lap nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a június végén elhunyt Michael Jackson mûorra eltûnt. A Rolling Stones augusztus 6-án megjelenõ számában - amelybõl már a hétvégén több lap is részleteket közölt - azt írja: amikor a sztár holttestét a Los Angeles-i halottasházba vitték, csak egy sötét lyuk tátongott az orra helyén. A meg nem erõsített információk szerint "hiányzott az orrprotézise, így láthatóvá váltak a porcdarabok a sötét lyuk körül."

Jacko egykori háztartási alkalmazottja, Adrian McManus azt mesélte a lapnak, hogy a sztár szekrényében egy egész befõttesüvegnyi mûorrot tartott. Mint mondta: Michael orra mindig is problémás volt. Ragtapaszt viselt rajta, hogy elrejtse vagy még jobban az arcához ragassza a mûvégtagot.
"Nekem azt mesélte, azért tartja ott a mûorrokat, hogy azokkal álcázza magát"- tette hozzá McManus.

Michael Jackson 1979-ben mûttette meg elõször az orrát, miután egy színpadi balesetben eltörte azt. Majd következõ évben ismét kés alá feküdt. Az évek folyamán számtalanszor átszabatta az orrát. Ennek végül az lett a következménye, hogy teljesen tönkrement a szaglószerve. Emiatt viselt orrprotézist. Azt, hogy hova tûnt Jacko mûorra a halottasházból, nem lehet tudni.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!