2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Az elmúlt 24 óra eseményeiForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-11 10:24:30
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 15 fõt állítottak elõ, közülük 6 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain 8 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendõrök, melybõl 3 súlyos és 5 könnyû sérüléssel végzõdött.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét 2013. december 10-én 17 óra 50 perc körüli idõben telefonon értesítette az egyik debreceni bevásárló központ biztonsági õre arról, hogy a tegnapi napon az egyik üzletbõl két férfi elektronikai cikket tulajdonított el és a pénztártól fizetés nélkül távoztak. Az õr közölte az ügyeletvezetõvel, hogy a tettesek újra visszatértek a boltba. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ járõrök a két tolvajt elfogták és elõállították a kapitányságra. A nyomozók a 19 éves N. Ábelt és a 21 éves U. Andrást gyanúsítottként kihallgatták, mely során a bûncselekmény elkövetését beismerték.

A helyi lakosokkal szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Debreceni Rendõrkapitányság folytatja.

A Debreceni Rendõrkapitányságon tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt eljárás indult két helyi lakos ellen. Az anya és a fia 2013. december 10-én 21 óra 40 perc körüli idõben egy debreceni nagyáruházban ruhanemûket lopott. A biztonsági õr által visszatartott tolvajokat a rendõrök elfogták és a kapitányságra elõállították, ahol meghallgatásukat követõen õrizetbe vették õket. A 20 és 49 éves szabálysértõket a rendõrség 72 órán belül bíróság elé állítja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!