2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Brutális férjgyilkosság Berettyóújfaluban: Andrea újra férjhez mentForrás: hajdupress.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-11 11:22:17
Címkék: Bihari hírek
A rácsok mögött kötött házasságot egy volt rendõrrel Sápi Andrea, az életfogytiglanra ítélt asszony, aki a bíróság megállapítása szerint elbódította, megszurkálta, a fürdõkádban felgyújtotta és halálra égette a férjét Berettyóújfaluban. Új párja ártatlannak hiszi. A nõ kapcsán a börtönszex is felmerült.

A kalocsai börtön falai között egy volt rendõr feleségül vette Sápi Andreát, azt az asszonyt, akit elsõ férje brutális meggyilkolásáért életfogytiglani fegyházra ítéltek.

– Biztos vagyok benne, hogy Andreát ártatlanul hurcolják meg. Minden jogi lehetõséget megragadok, hogy ezt bebizonyítsam – nyilatkozta a Borsnak Sándor, aki a kilencvenes évek végéig rendõrként dolgozott. Miután leszerelt, életcéljává vált, hogy elesetteken segítsen. Dacára a jogerõs ítéletnek, amely szerint 2010. február 8-án Sápi Andrea begyógyszerezte, összeszurkálta, majd gázolajjal leöntötte és felgyújtotta az otthonukban a férjét, kiáll a nõ mellett.

 

A Borsonline beszámolója szerint az esküvõ mindössze tíz percig tartott. A parancsnok engedélyezte, hogy a nevelõtiszt és a család jelenlétében fogadjon örök hûséget egymásnak Sándor és Andrea, akik a szertartás végén hitvesi csók helyett megpuszilták egymást.

A gyûrût most Sápi Andrea édesanyja õrzi. A férfi a házassággal egyidejûleg vállalta, hogy a büntetõper 10 millió 350 ezer forintos költségét feleségével együtt kifizeti.

A 32 éves Nyírõné Sápi Andreát különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért a Szegedi Ítélõtábla életfogytiglani fegyházra ítélte, legkorábban 35 év múlva szabadulhat.

Sápi Andrea a fegyházban azt állította, hogy elcsábította õt az egyik börtönõr, akinek falazott a társa, ellenük eljárás is indult. Az elsõfokú bíróság azonban nem látta bizonyítottnak az asszony elõadását, miszerint cellája mellmagasságban lévõ tátikáján keresztül többször közösültek. Ha az ítélet jogerõs lesz, a börtönõrök beperelhetik a nõt hamis vád miatt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!