2024. április 24. Szerda, György.
 
A jövõ megérkezett! Nanotechnológia a fürdõszobábanForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2013-12-17 10:42:10
Míg néhány évvel ezelõtt a nanotechnológia tudományos fantasztikumnak számított, addig mára a jelentõs tudományos felfedezéseknek és folyamatos innovációnak köszönhetõen, a mindennapi élet része lett. Ennek a fejlõdésnek köszönhetõ, hogy a nanotechnológiával történõ fürdés bárki számára elérhetõvé vált!

A szépségápolás egyidõs az emberiség történetével. Kleopátra, aki messze földön híres volt szépségérõl, gyönyörû bõrérõl, minden napját ápoló, tápláló szamártejes fürdõvel kezdte.  Úgy tartották, hogy ez bársonyossá, gyönyörûvé teszi a bõrt, fokozza a jó közérzetet.  Azok számára, akik - a mai rohanó világban - bõrük védelmének érdekében keresik a leghatékonyabb, költség – és idõtakarékos, ugyanakkor kényelmes, de erõteljes megoldásokat, ez a módszer elavult és kivitelezhetetlen. A modern kor embere egyszerûbb gyorsabb, hatékonyabb, mindenki számára elérhetõ megoldásokat igényel.

A bõrápolás sokaknak elsõdleges kérdés! A bõr állapota a leginkább szembetûnõ, mert minden más szervünkhöz képest a legnagyobb mértékben ez a részünk van kitéve számos olyan negatív hatásnak, mely az egész szervezet egészségét befolyásolja.

A bõr kinézete kihat az önbizalmunkra és a mindennapi jó közérzetünkre. Tudományosan bizonyított, hogy a munkában, emberi kapcsolatokban, karrierben is magabiztosabb és könnyebben érvényesül az, akinek egészséges szép a bõre.

Az ezüst használata megelõzésként, és esztétikai értelemben még az ókorban gyökerezik. Már õsidõk óta tudott tény, hogy az ezüst az egyik leghatékonyabb és legsokoldalúbb nemes anyag, melynek a bõrvédõ, bõrápoló és bõrmegújító képessége rendkívüli. Értékét és jelentõségét különösen megnöveli, hogy természetes alapanyag. Az újkori orvoslásban és szépségiparban már több mint 130 éve alkalmazzák. Az ezüst erõteljes mikroba elleni szer, ami több mint 650 féle baktériumot, vírust, gombát képes elpusztítani öt-hat perc alatt.

A legújabb kori tudomány a nanotechnológia. Az alkalmazott tudományok olyan ágáról van szó, mely anyagok és eszközök felhasználására épül 1 nanométeres tartományon belül. Úgy tartják, hogy a nanotechnológia az egyetlen és igazi válasz a mai világ gyors technológiai kihívásaira. Így, a bõrápolás, bõrvédelem és a mindennapos tisztálkodás területén is kulcsfontosságú változásokat hozott!


Néhány éve Dél-Koreában a zseniális tudós Young Choi megalkotta és szabadalmaztatta Silverex márkanéven, az egyedül álló „nanoezüst habot”. A nanoezüst hab egy térhálós szerkezet, mely úgy jött létre, hogy sikerült az ezüst eredeti felületét elõször a 2.800 -, majd késõbb a 6.000 szeresére megnövelni. A 99,99%-os gyógyszertári tisztaságú „nanoezüst hab” szivacsos kinézetû. A laboratóriumi tisztaságú ezüsthabról, ha az vízzel érintkezik, a több ezerszeres felületnek köszönhetõen fizikai úton, nanoméretû ezüstionok oldódnak folyamatosan a vízbe.

Ennek a rendkívüli megoldásnak a felhasználásával Choi megalkotta azt - az egész világon egyedül álló - Silverex zuhanyfejet, ami lehetõvé teszi, hogy folyamatosan antibakteriális és fertõtlenítõ hatású ezüstionok oldódjanak a vízbe. Jellemzõje még, hogy ápoló, - hidratáló hatású, és puhává, selymessé teszi a bõrt és a hajat.

Az ezüstionokkal dúsított víz könnyebben behatol a bõr pórusaiba, megtisztítja azokat. Védelmet nyújt a negatív külsõ hatásokkal szemben. Felbecsülhetetlen értéke, hogy a test teljes külsõ rétegének - magának a bõrnek - a megóvásával, támogatja az egész immunrendszer mûködését.

A technológiai bravúrnak köszönhetõen, a Silverex nanotecnológiás zuhanyfejek a legmagasabb szinten biztosítják a modern bõr és hajápolást, az antibakteriális védelmet és személyes higiéniát a minden napos fürdés során.


Azok mellett az elõnyök mellett, amelyeket a Silverex ezüstionos zuhanyfej a test és a bõr számára nyújt, rendkívül költségtakarékos. A speciálisan kialakított zuhanyfejnek köszönhetõen használatával 40% vízmegtakarítás érhetõ el. Környezetbarát, mivel jóval kevesebb szappan, tusfürdõ, illetve sampon felhasználásával is biztosítható az eredményes tisztaság és higiénia.

A Silverex nanotechnológiás termékek megfelelnek a legszigorúbb egészségügyi követelményeknek, melyet számos tanúsítvány is igazol. Több nemzetközi szabadalommal és innovációs díjjal, és számos elismerõ oklevéllel rendelkeznek. Megkapták az amerikai FDA (Food and Drug Administration) - a világ egyik legszigorúbb ellenõrzõ hivatalának - az elismerõ tanúsítványát. Népszerûségük egyre növekszik. Dél-Koreában, ahonnan számos új innováció származik, pillanatnyilag az egyik legnagyobb sláger, de sikerrel forgalmazzák már Ázsiában, az USA-ban, és Európában is.

A nanotechnológiának köszönhetõen, ma már bárki Kleopátrának érezheti magát. A nano-ezüstionokkal történõ minden napi tisztálkodással, kényelmesen megvalósítható, hogy a bõr tartósan bársonyossá, gyönyörûvé váljon. Használatával káros vegyi anyagoktól mentesen, természetes módon biztosítható fürdéskor, zuhanyozáskor, a bõr tisztítása, hidratálása.

Az egész család számára tökéletes bõrmegújítást, bõrvédelmet és kellemes otthoni wellness élményt nyújt.

További információkat talál a Silverex zuhanyfejekrõl és termékekrõl: www.ezustion.com

A fiatalság élménye mindenkinek jár! Az ezüstionok alkalmazásának szinte korlátlan lehetõsége van. Hatékony alternatívája a hagyományos kozmetikumoknak és bõrvédõ szereknek.

Tudjon meg még több érdekességet!

Ha kíváncsi, hogy bõrének fiatalságát és szépségét hogyan tudja könnyen fenntartani és az idõ kerekét visszaforgatni, iratkozzon fel a „Kortalan szépség az ezüstionok erejével” tanulmánysorozatra.

Ha most feliratkozik, elküldjük ajándékba Az egészséges bõr 7 egyszerû titka címû e-book-ot, melyben kiemeltük azt a 7 legalapvetõbb dolgot, melyre feltétlenül érdemes oda figyelni bõre szépségének és egészségének védelmében.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!