2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Még jobb a Pebble okosórájaForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2013-12-17 10:49:03
Számos ok van kedvelni a Pebble-okosórát: rögtön itt van például az ára. Meg a folyamatos fejlesztés.

Ismeretes, hogy a mostani – egyébként meglehetõsen kétes piaci kimenetelû – okosóra-õrületben a Pebble volt a legelsõ. (A valahai okosóra-kísérletezgetéseket nem számítva.) A közösségi finanszírozással létrejött óra vízálló, háttérvilágítással rendelkezik, s az idõ mutatásán kívül képes 10 méteren belül iPhone és Android okostelefonnal kommunikálni. Bizonyos funkciókat (pl. zenelejátszást) vezérelhetünk róla, a telefonra érkezõ üzeneteket az óra kijelzõjén nézhetjük meg, bár ezeket nem tárolja, csak megjeleníti.

Gyorsulásérzékelõvel rendelkezik, így például reagál a kijelzõ koccintására, s kézrántásra bekapcsol a háttérvilágítása. Ami ennél is fontosabb: e-papír kijelzõjével (mint az e-könyvolvasók, a Nook vagy a Kindle e-ink monokrómja) akár egy hétig képes üzemelni. Felhasználóinak nem kell a kicsiny felületen matatni: legtöbb funkciója az oldalán található gombokkal vezérelhetõ.

A mostani, 1.14-re frissülõ szoftververzióval tovább javult a kezelhetõsége, s régen várt funkciót kapott, a „Ne zavarj” szolgáltatást. A Pebble-tulajdonosok többféle riasztást állíthatnak be, s megjelent egy új szundi üzemmód is. Pontosabban definiálható lett, hogy milyen elsõdleges értesítések jelennek meg rajta és gyorsabban találja meg a csatlakoztatható készülékeket.

Ára 150 dollár (körülbelül 33 ezer forint).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!