2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Együtt a rászorulókértForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-21 20:40:31
Hála legyen Istennek érte, ebben az évben széleskörû egyházmegyei összefogással több száz nélkülözõ embertársunk Karácsonyát sikerült egy kicsit örömtelibbé tenni.

A Hajdúdorogi Egyházmegyei Karitász, a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat és a Kelet-Magyarországi Fiatalokért Alapítvány több mint 1 millió forintért vásárolt tartós élelmiszert, édességeket, gyümölcsöket, amelyeket 9 esperesi kerületben és az egyházmegye szociális intézményeiben osztottunk szét. Külön köszönet a Katolikus Karitász – Caritas Hungarica-nak a központi támogatásért, Vaszkun Istvánnak a dobozokért és a Chipita Hungary Kft-nek az adományért.


Tudatában vagyunk annak, hogy még ennyi adomány is csak csepp a tengerben, de ezt a cseppet jó szívvel adták össze mindazok, akik segíteni tudtak, akár azzal is, hogy önkéntes felajánlásból órákon át állították össze és pakolták a dobozokat, szortírozták az adományokat, segítettek a kiosztásban. Isten fizesse meg határtalan bõkezûséggel az õ munkájukat!


Jövõre, ha Isten is megsegít, a többi esperesi kerületbe és intézményekbe fogunk segélyt és édességeket, gyümölcsöket eljuttatni.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!