2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Teljes fényében pompázik az adventi koszorú Hajdúdorog város fõterénForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-25 16:19:12
2013. december 22-én lezárult a karácsonyi várakozás szent idõszaka. Hétrõl-hétre több százan, alkalmanként ezernél is többen tartották fontosnak a várakozás élményének közös megélését.

A karácsonyt megelõzõ utolsó vasárnapján összegyûlteket Mislovics Andrea köszöntötte és felkérte Csige Tamás polgármester urat ünnepi köszöntõjének megtartására és a hatodik szál gyertya meggyújtására.

Csige Tamás, a város vezetõje az elmúlt évre visszatekintve elmondta, hogy a sok nehézség ellenére, mellyel a 2013-as évben meg kellett küzdenie a városnak, mégis számos sikert tudhat magáénak Hajdúdorog. Bízik benne, hogy hittel és akarattal, közösen képesek vagyunk céljainkat elérni. Minden évben bennünk születik újjá a kis Jézuska, hogy képesek legyünk jót és szépet alkotni.

A rendezvény kísérõprogramjaként sor került „Az én karácsonyom Hajdúdorogon” címû rajzpályázat eredményhirdetésére és a díjak ünnepélyes átadására. A zsûri által legszebbnek ítélt munkák jutalomként a város karácsonyi képeslapját díszítik.


Természetesen nem múlhatott el az este sztárvendég nélkül sem. Ezen a hétvégén Malek Andreát láthattuk vendégül, akinek elõadásában karácsonyi dalokból összeállított csokrot hallhattuk.

A programsorozat részeként tombolasorsolásra került sor, melyen minden kedves látogatónak esélye volt arra, hogy a Hajdúdorog és Vidéke Takarékszövetkezet, Egyetértés Coop Zrt, Nagy Antal vállalkozó, Megyesi Istvánné, Mislovics Andrea települési képviselõ, és Csige Tamás, polgármester által felajánlott ajándékok egyikét vihesse haza a fa alá.

Szervezõk ezúttal is szerettek volna néhány finom falattal kedveskedni a megjelenteknek, így jó szívvel nyújtották át a Nagyhegyes Hús Kft. vezetõje, Szilágyi Gábor támogatásával, a Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Mûvészeti Iskolában dolgozó asszonyok által készített frissen sült kolbászt, valamint a Vass Mihály illatos borával „fûszerezett” forró teát.

A programok közremûködõi ezúton kívánnak békés, boldog karácsonyt és eredményekben gazdag új esztendõt minden hajdúdorogi lakosnak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!