2024. április 23. Kedd, Béla.
 

2015 elsõ fél évében 3083 új lakás épült, 6 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A kiadott lakásépítési engedélyek száma 5581 volt, 39 százalékkal több a 2014. január–júniusinál.

Sáránd - Élménypark épülne Sárándon, de a polgármester mulasztásai miatt egyelõre még az építési engedélyt sem tudta megszerezni a Hajdú Turisztikai Vendéglátó Kft. – állítja Varga András ötletgazda, a beruházó vállalkozás fejlesztési igazgatója.

Budapest, 2012. június 28., csütörtök (MTI) – Januártól elektronikusan intézhetõk az építési engedélyek – közölte a Belügyminisztérium területrendezési és építésügyi helyettes államtitkára csütörtökön egy budapesti szakmai tanácskozáson.

Fejlesztésen megy át a hatósági engedélyezési eljárás, ennek eredményeképpen felgyorsul az ügyintézés - ennek eredményei még idén láthatóak lesznek.

Jövõre már elektronikusan történik az építési engedélyek iránti kérelmek fogadása és az ügyintézés is – mondta Szaló Péter, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

« 1. oldal »