2024. április 19. Péntek, Emma.
 

A gyenge forint hatására ismét megélénkült a bevásárlóturizmus a határokhoz közel esõ településeken, fõleg Szlovákiából jönnek át vásárolni Magyarországra, míg az osztrák határ mentén kevésbé érzékelhetõ a forgalom növekedése - derül ki az MTI megyei tudósítóinak körképébõl.

Hat polgármesterjelölt közül választhat Ózd több mint 28 ezer szavazója vasárnap. Az október 12-i polgármester-választást azért kell megismételni az észak-borsodi városban, mert az akkori eredményt a Debreceni Ítélõtábla megsemmisítette.

Néhány hónap alatt új vízpalackozó üzem épülhet Ózd sajóvárkonyi városrészében. Ezzel az egykori kohászvárosban rövidesen egy új profilú tevékenység honosodhat meg. A befektetõ elsõ körben a hálózati ivóvizet kívánja palackozni.

A vállalat több mint 320 millió forintos beruházással fejlesztette autóipari alkatrészgyártó kapacitását.

Érvénytelennek bizonyult a korábban Ózdra tervezett roma kulturális központról tartott népszavazás, miután vasárnap 5867-en éltek szavazati jogukkal, az érvényességhez azonban több mint 14 ezer embernek kellett volna részt vennie a referendumon

Népszavazást tartanak Ózdon december 8-án egy olyan beruházásról, amelynek megvalósításáról már letett az észak-borsodi város önkormányzata, ám a referendum kezdeményezõi annyi aláírást összegyûjtöttek, hogy a voksolást kötelezõ volt kiírni.

Magyarország rendet akar!2010-05-12 12:12:34
Lesz pénz a közbiztonságra, lesz megfelelõ számú rendõr, rendõrõrs és minden településen lesz körzeti megbízott. Ezt mondta Orbán Viktor Ózdon, a közbiztonságról tartott nemzeti konzultáción, ...
Fegyverkeznek az ózdiak2010-02-17 12:44:35
Kerítéslécbõl esztergált kard, kések, balták, légfegyverek, és vipera, csak néhány azok közül a több száz szúró-vágó eszköz közül, amelyeket az ózdi rendõrök foglaltak le tavaly.
« 1. oldal »