2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Tervei szerint az általános iskola alsó tagozatában tanító, diabéteszes gyermekekkel kapcsolatba kerülõ pedagógusokra is kiterjeszti oktatóprogramját az idén tízéves Egy Csepp Figyelem Alapítvány.

Tervei szerint az általános iskola alsó tagozatában tanító, diabéteszes gyermekekkel kapcsolatba kerülõ pedagógusokra is kiterjeszti oktatóprogramját az idén tízéves Egy Csepp Figyelem Alapítvány.

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint nem elõzte meg hatásvizsgálat, nem kérték ki szakemberek véleményét és nem egyeztetettek a kilenc évfolyamos általános iskoláról, amelyrõl a Fidesz-KDNP frakciószövetség kihelyezett ülésén tárgyalnak majd a kormánypárti képviselõk.

Újabb dombormûvel gazdagodott a Hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Mûvészeti Iskola kerítésének képcsarnoka.

 


Körösszegapáti – Tizenhat lány és fiú Kormányné Virányi Ilona tanárnõ osztályfõnök és Vad Erzsébet igazgató vezetésével járta be az iskola osztálytermeit, hogy még egyszer búcsút vegyenek a most feldíszített helyiségektõl. Az iskola tanulói sorfalat álltak és ezzel is ünnepélyesebbé tették ezt a napot a búcsúzó diákok számára.

 

 

 


Pocsaj – Elballagtak a pocsaji általános iskola nyolcadik osztályosai június 16-án, búcsút vettek az iskolától: szeptemberben már más iskola padjait fogják koptatni mindannyian.


Körösszakál - Bedõn már tavaly õsz óta használják, Körösszakálban e héten állítják üzembe.

A címben leírt gondolat volt a jelmondata annak a környezetvédelmi hétnek, amit a csökmõi Bocskai István Általános Iskola szervezett április 14-tõl 22-ig.

Bocskai-nap Csökmõn2009-06-02 15:28:07

A csökmõi Bocskai István Általános Iskola idén is megrendezte a Bocskai-napot.

Mint minden év novemberében, az idén is megszervezte Jótékonysági Estjét a komádi Barsi Dénes Általános Iskola Diákönkormányzata.

  "Információ hatalom..." címmel idén is megrendezi országos informatika tanulmányi versenyét a berettyóújfalui József Attila Általános Iskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat.



« 1. oldal »