2024. április 23. Kedd, Béla.
 

Sok magyar családban mákos gubát esznek december 24-én ebédre. Mindenki másképp készíti, a mai változatokhoz pedig nem is hasonlítanak a több száz éves receptek. Megmutatjuk az eredeti verziókat és saját kedvencünket is.

Egy férfit vettek szabálysértési õrizetbe a debreceni rendõrök.

Komoly ellenérzése van az embernek a mesterséges édesítõszerekkel kapcsolatban is. Érdekes módon gyakran napvilágot lát róluk valami csalafintaság.

Érdemes odafigyelnie annak, aki jó minõségû fagylaltot vagy jégkrémet akar vásárolni, ellenkezõ esetben sok minden megtévesztheti. Baj lehet például a csokoládé- és a levegõtartalommal is: elõzõbõl gyakran túl kevés, utóbbiból túl sok kerül a hideg édességbe.

A húsvéti idõszakban vásárolt édességek mennyisége évrõl-évre csökken, de kevesebb fogy a sonkából is – derül ki a GfK piackutató intézet adataiból.

A hideg téli napokon az egyik legjobb dolog a forró csoki, ami forró és csoki, és még véletlenül sem kakaó. Otthon is gyorsan és könnyen elkészíthetõ.

A Boci kedvelt sárgabarackos-kekszes csokiját otthon is könnyen elkészíthetitek. Nem kell hozzá különösebb szakértelem, csak egy csokitábla forma. Ráadásul az otthoni változat csak természetes alapanyagokat tartalmaz. Kiváló ajándék lehet Valentin napra is.

« 1. oldal »