2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

A székely idõjóslás mûveltsége a modern technikán alapuló elõrejelzés idõszakában sem veszítette hitelét, és nem fakult a vele szembeni bizalom sem.

Már az ókorban is szõlõkúrákat ajánlottak a szívbetegségekre és a magas vérnyomásra. A szõlõ magjában van egy procyanidin nevû anyag, amely bizonyítottan javítja az erek rugalmasságát, következésképpen csökkenti az érelmeszesedés, a magas vérnyomás és a keringési betegségek kockázatát.

A szakemberek szerint a magyar emberek 70 százaléka D-vitamin-hiánnyal küzd. Ez gyengíti az immunrendszert, és olyan betegségek kialakulásához vezethet, mint a csontritkulás, a depresszió, az érelmeszesedés és a meddõség.

Újabb kutatás jelent meg a másnapossággal kapcsolatban. A Brown University professzora, Dr. Robert Swift az italozást rontó utóhatásokat pontokba szedve jelentette meg azokat.

Cukorbetegeknek, Pajzsmirigy alulmûködés esetén, Fogyókúrázóknak valódi megoldást kínál a spirulinának nevezett alga, mely több mint 100 éltetõ anyagot tartalmaz. Esszenciális aminosavakat, vitaminokat, ásványi sókat, és más alap szükségleteket kielégítõ tápanyagokat.

Mindannyian ismerjük a szappan használatát, elõnyeit. Vagy mégsem? Készítettünk már belõle folyékony szappant, szõnyegtisztító habot vagy fogkrémet?

Illusztráció - Pollenhelyzet - Az allergén gombák pollenszórása néhol a nagyon magas szintet is elérheti
Budapest, 2013. augusztus 17., szombat (MTI) – Az általános pollenterhelés ugyan csökkent az elmúlt napokban, azonban a kender pollenszórása felerõsödött, az allergén gombáké – amely az arra érzékenyeknél akár asztmát is kiválthat – néhol a nagyon erõs szintet is elérte – közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szombaton az MTI-vel.
A rák õsi ellenszere2013-07-10 09:30:44
Egy fantasztikus anyag mûködik a szervezetünkben. Amerikai kutatók mester hormonnak nevezték el. Segít a vérnyomás, a csontsûrûség, a hangulat, a viselkedés, izomerõ szabályozásában, serkenti a haj növekedését, az immunrendszer mûködését. Felelõs a programozott sejthalálért, úgynevezett apoptózisért, melynek feladata a sérült vagy rákos sejtek szaporodásának megállítása.

Több külföldi tanulmány ezt bizonyítja. Azokban az országokban ahol jelentõs mennyiségû zöld teát fogyasztanak az emberek (Japán és Kína) a halálozási arány kockázata lényegesen kisebb. A zöld teát ivók körében úgy tûnik ,hogy a szívbetegség kockázata is csökken, egy régi feljegyzésben olvasható (*A Pokol Meghódítása címen ismert titkos könyv szerint,az Öt Szerv mûködésének összhangja: - Az öt szerv uralkodója a szív, márpedig a szív erõsítésének a legkitûnõbb módja a teaivás. Ha a szív gyönge, az összes többi szerv megsínyli azt. Ha azonban teát iszunk, a szív meg fog erõsödni és mentes lesz a betegségektõl.)

 


"Zöld tea meghosszabbíthatja az életét a szívbetegségek és a stroke csökkentésén keresztül"

(Állapítja meg Kuriyama WebMD*./

A lúgosításról2013-05-17 10:47:01

Dr. Robert O. Young korunk mikrobiológusa és kutatója 25 éven át azt vizsgálta, hogyan mûködik a testünk sejtszinten. Elmélete, az ÚJ BIOLÓGIA az egészség új és egyszerû megközelítése. Azt állítja, hogy csupán egyetlen betegség létezik. Minden betegség mögött egyetlen ok rejlik, ez pedig nem más, mint a test túlsavasodása.

Gondolta volna, hogy még a Csendes-óceán közepén is a mi ásványvizes flakonjaink, törött mûanyag használati tárgyaink és egyéb vackaink ringatóznak a vízen? Hogy kerül oda, és mi köze mindehhez egy európai fogyasztónak?

Tiszta víz fillérekért!2012-06-26 09:30:01

Egy olyan vízszûrõ berendezést ajánlunk figyelmükbe, melyet otthon is nagyon könnyû felszerelni, sõt még utazáskor is magával viheti, mert mindenféle csaphoz illeszthetõ. A készülékkel nagy tisztaságú vizet kapunk. A berendezés olcsó, amit csak egyszer kell megvenni, és ami a lényeg: az üzemeltetése is nagyon olcsó, szinte fillérekben sem fejezhetõ ki egy liter tiszta víz ára!

Berettyóújfalu –  A hátrányos és halmozottan hátrányos családoknak hívják fel a figyelmét az egészséges életmódra abból a több mint 132 millió forintból, melyet a Bihari Önkormányzatok Többcélú Kistérségi Társulása nyert meg pályázaton.

Amerikában a 40 és 65 közötti nõk egyharmada náluk jóval fiatalabb férfival randizik, vagy él párkapcsolatban. Az Ashton-Demi szindróma ma már se nem ciki, se nem annyira kivételes. Mitõl mûködnek az ilyen kapcsolatok?

Ma jelentik be egy római konferencián azokat az eredményeket, amelyek szerint egy egyszerû vérteszttel meghatározható a nõk menopauzájának várható kezdeti idõpontja. A teszt a családtervezésben segíthetné a nõket, hiszen ha valakinél korai menopauza várható, akkor érdemes lehet minél elõbb gyermeket vállalnia.

A GfK Hungária szerdán közzétett felmérése szerint a férfiak hajlamosak sötétebben látni saját párkapcsolatukat egy-egy könnyebb flört után, míg a nõknél egy harmadik érkezése inkább megerõsíti a kötõdést.

Ahhoz, hogy hosszan és jól mûködjön a kapcsolat, megfelelõ kommunikáció szükséges. Három szó nagyban segíti a megértést és az elfogadást.

A 3 nõi orgazmustípus2010-06-08 09:40:45
Vannak olyan rossz szokásaink, amiktõl tudjuk, hogy jó lenne megszabadulni. És vannak olyan alkalmak, lehetõségek, amiket tudjuk, hogy ki kéne hagyni… Az önfegyelem ilyenkor nem sokat segít. Mégis hogyan lehet ellenállni annak, ami állandóan kísért?
Zugivó a magyar?2010-05-26 10:26:43
« Előző « 3. oldal »  Következő »