2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Rászorulók laktak jól2015-03-15 18:46:21

Második fordulójához érkezett a „Lakjunk jól Debrecenben!”elnevezésû akció, melynek keretében a kezdeményezõ, egyebek mellett élelmiszereket forgalmazó cég, valamint az önkormányzat és a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei és Debrecen Területi Szervezete, összesen ezer ember étellel való ellátására vállalkozott.

Ebédet osztott az MSZP Hajdú-Bihar Megyei Területi Szövetség Nõ- és Karitatív Tagozata a hátrányos helyzetû emberek részére december 26-án a déli órákban Debrecen fõterén.

Országszerte osztanak meleg ételt és egyéb adományt a segélyszervezetek a rászoruló embereknek a karácsonyi idõszakban.

Csütörtökön fejezõdik be „Egy tányérnyi törõdés” elnevezésû akciónk, melynek során meleg étellel, zsíros kenyérrel, forró teával kedveskedünk a rászorulóknak a Napló-székház mellett, a Csapó utcán, 11 és 15 óra között.

A Magyar Református Szeretetszolgálat adventi kampánya keretében, több mint hétszáz adag meleg ételt osztott ki a rászorulók között, a Nagycsaládosok Egyesületével közösen szombaton, a Széchenyi-kertben a református templom közelében.

Falu karácsonyi fõzésének nevezik azt a már hagyományos alkalmat, amikor meleg ételt osztanak Berekböszörményben aranyvasárnap elõtti szombaton.

120 adag meleg ételt osztott ki a nyíracsádi önkormányzat a rászorulóknak

Százhúsz embert láttak vendégül a nyíracsádi roma nemzetiségi önkormányzat közremûködésével szerdán a ReFoMix Dobozi utacai Szociális és Egészségügyi Központban.

« 1. oldal »