2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Bállal zárták az évet2014-12-29 19:07:31

Évadzáró cigánybált rendeztek Pocsajban karácsony után.

Tanévzáró ünnepségre gyûltek gyermekek, pedagógusok, szülõk Körösszegapátiban.

Ropták Derecskén2014-06-09 15:58:11

Évadzáró gálamûsort adtak szombaton a derecskei néptánccsoportok, melynek vendégei a Budapesti Duna Mûvészegyüttes szólistái és színjátszó közösségei voltak.

Tanévet zártak Pocsajban2013-06-23 18:48:07
Tanévet zártak Pocsajban
Pocsaj – Lezárták a 2012/2013-as tanévet a pocsaji iskolában is: a gyerekek mostantól a várva várt nyári szünidõt élvezhetik.

 

Bura Zoltán a Komádi Polgárõr Szervezet elnöke nyitotta meg a közgyûlést. Köszöntötte a közgyûlésen megjelent polgárõröket, vendégeket és támogatókat. Levezetõ elnöknek Kolozsvári Andrást a Komádi Polgárõr Szervezet tiszteletbeli elnökét javasolta, amit a közgyûlés elfogadott. Kolozsvári András levezetõ elnök megköszönte a bizalmat, majd köszöntötte a megjelent vendégeket, a Megyei Polgárõr Szövetség küldöttségét: - Gyarmati Lajosnét, elnökségi tagot, és Csorbáné Szónya Kornélia irodavezetõt, Aranyi István r. ezredest, megbízott kapitányság vezetõt, Tóth Ferenc Polgármester urat, Hidvégi László alpolgármestert, Dr. Kovács Zoltán r. alezredest, a Komádi Rendõrõrs parancsnokát, valamint a támogatóikat, valamennyi jelenlévõ polgárõrt, és családtagjaikat.

 

Az évzárót megelõzõen a Szivárvány óvoda óvodásai az óvónõkkel és a dajka nénikkel egy nagyon gazdag natura programon vettek részt a sportpályán.


Pocsaj – Elbúcsúztak óvodai éveiktõl a pocsaji Kikelet és Mesevár óvoda ovisai a hét végén.

Eredményes évet fejeztek be az „Igazgyöngy” Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény kihelyezett tagozatának tanulói.

« 1. oldal »