2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) adatai jelzik, építkezni kell.

A debreceni rendõrök távoltartást rendeltek el a volt élettársát zaklató férfival szemben, mivel azonban azt is megszegte, így szabálysértési õrizetbe vették.

Bíróság elõtt állt a birkatolvaj
Elfogták és bíróság elé állították a püspökladányi rendõrök azt a férfit, aki 2013. június 1-én egy anyajuhot tulajdonított el egy sápi hodályból.

Hajdú-Bihar – Csoportos garázdaság bûntett miatt indult nyomozás egy kismarjai és egy berettyóújfalui lány ellen, akik múlt péntek délelõtt több társukkal összeverekedtek Berettyóújfaluban, a Bercsényi utcában; a 15 és 16 éves fiatalokat kihallgatták, az ügyben további gyanúsítások várhatóak – tájékoztatott hétfõn Vezendi Jánosné rendõségi szóvivõ, megjegyezve: a verekedés okáról egyelõre nem adhat bõvebb információt.

Hajdú-Bihar – Egy rablás bûntett miatt folyamatban lévõ büntetõügyben vettek õrizetbe a rendõrök hétfõn egy 33 éves berettyóújfalui nõt és egy 41 éves debreceni férfit – tájékoztatott a rendõrség.

Biciklitolvajok kerültek õrizetbe Berettyóújfaluban
Berettyóújfalu – Kerékpártolvajokat fogtak el és vettek õrizetbe kedden a berettyóújfalui kapitányság nyomozói.

Berettyóújfalu - A berettyóújfalui rendõrök a tegnapi napon egy 19 éves és egy 22 éves berettyóújfalui férfit vettek õrizetbe és indítványozták az elõzetes letartóztatásukat.

« 1. oldal »