2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Segítségnyújtás elmulasztása miatt kell bíróság elé állnia egy debreceni férfinek. Beismerte, hogy nem segített feleségén, miután a nõ begyógyszerezte magát.

Találják ki, mi az: elõtte stresszelünk, utána depresszióba esünk, a kettõ között pedig túladagoljuk magunkat felesleges kalóriával és a hátunk közepére sem kívánt rokonokkal. Persze, hogy a karácsony. Az ugyan téves riasztás, hogy karácsonykor megnõ az öngyilkosságok száma, az viszont tény, hogy a felfokozott, irracionális várakozás után elkerülhetetlen a csalódás.

Körzeti megbízottak járõröztek Polgáron 2015. február 13-án, amikor 16 óra 45 perc körüli idõben a Hõsök utca és a Nyíregyházi út keresztezõdésének közelében lévõ buszmegállóban észrevettek egy férfit, aki derékszíjával akart öngyilkosságot elkövetni.

A hírközlési és médiabiztos vizsgálatai szerint a kereskedelmi tévék hírmûsoraiban látható a legtöbb öngyilkosságról szóló tudósítás.

Fotók: HajduPress, Nyírõ GizellaA Gróf Tisza István Kórház és a partiumi, Élesdi Kórház közös, határon átnyúló kapcsolatának újabb állomásához érkezett szeptember elsõ napján. A berettyóújfalui kórházban ezúttal a pszichiátriai ellátás került terítékre az orvosi és a szakdolgozói szekciókban.

Hajdú-Bihar – A válság hatására egyre több a mentális beteg, ami miatt az öngyilkosságok száma is növekvõ tendenciát mutat. Mi vezethet a depresszióhoz, majd esetenként ahhoz, hogy saját életét kioltsa az ember, illetve a környezetünk mi jelek alapján gondolhatja, hogy baj van.

Ártatlannak vallotta magát kedden az amerikai Hampshire bíróságán három középiskolás, akiket azzal vádolnak, hogy terrorizáltak és szexuális kapcsolatba rángattak bele egy 15 éves lányt, ...

Meghalt egy 30 év körüli férfi hétfõn délelõtt Debrecenben. A férfi a város legmagasabb, 22 emeletes toronyházából zuhant ki. A haláleset körülményeit a rendõrség vizsgálja.

« 1. oldal »